Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Άγιο Όρος: 20 κρούσματα κορωνοϊού

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υγειονομικές υπηρεσίες στο Άγιο Όρος, καθώς από τα rapid tests που έγιναν τις προηγούμενες μέρες ανιχνεύθηκαν 20 κρούσματα κορωνοϊού σε μοναχούς.

Ο υποδιοικητής του Αγίου Όρους, Αρίστος Κασμίρογλου, μιλώντας στο makthes.gr, ανέφερε ότι τα 20 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Νέα Σκήτη, στις Καρυές και στη Μονή Παντοκράτορος. Όλοι οι μοναχοί που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό έχουν ελαφρά συμπτώματα, εκτός από έναν, ο οποίος έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


Στο Άγιον Όρος έχει ξεκινήσει ήδη η χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και το τρέχον διάστημα θεωρείται κρίσιμο, ώστε να επιτευχθεί ανοσία στον τοπικό πληθυσμό.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί αρκετοί από τους μοναχούς και η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά την Παρασκευή, ενημερώνει ο κ. Κασμίρογλου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα