Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η κακοκαιρία συνεχίζεται στη Χαλκιδική - Που εντοπίζονται προβλήματα

Ανοιχτό παραμένει το εθνικό και επαρχιακό οδικό δύκτιο της Χαλκιδικής χάρη στις συνεχείς προσπάθειες της Περιφεριεακής Ενότητας Χαλκιδικής και των Δήμων.

Όπως ανέφερε στο halkidikinews.gr o αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, τα σοβαρότερα πρποβλήματα εντοπίζονται στα ορεινά της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής.

"Έχουμε στο εθνικό και επαρχιακή δύκτιο 16 μηχανήματα που δουλεύουν ασταμάτητα. Σε κάποια σημεία της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αρναίας απαιτούνται αλυσίδες, ωστόσο η γενικότερη εικόνα ειναι καλή" ανέφερε ο κ. Γιώργος. 

Ιδιαίτερη προσοχή των οδηγών χρειάζεται στο παλιό επαρχιακό δύκτιο από Πακαιόκαστρο - Ταξιάρχη - Αρναία και από Άγιο Πρόδρομο - Μαραθούσα. Επίσης στην εθνική οδό χρειάζεται προσοχή από τον κόμβο Παλαιόχωρας Μαραθούσας μέχρι λίγο πριν την Αρναία.

"Περισσότερο χιόνι έχουμε στην Αρναία. Φροντίζουμε όλοι οι δρόμοι εντός των Κοινοτήτων να είναι καθαρές, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται μόνο με χιονολάστιχα ή αλυσίδες" ξεκαθάρισε ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Θαλασσινός μιλώντας στο halkidikinews.gr.

Ο δρόμος προς Ταξιάρχη από την πλευρά του Παλαιοκάστρου είναι ανοιχτός, όπως και οι δρόμοι μέσα στο χωριό. Καλό θα ήταν να αποφευχθούν τα δρομολόγια από Χοντροβούνι, γιατί είναι επικίνδυνα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα