Δευτέρα, 04 Μαϊος 2026

Ε Επικαιρότητα

Ν. Καλλικράτεια : Το χιόνι έφτασε στην παραλία -VIDEO-

Οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται με εμείωτη ένταση στη Χαλκιδική και ο χιονιάς πλήττει από το πρωί ακόμα και τις παράκτιες περιοχές.

Στη Ν. Καλλικτάτεια το χιόνι σκέπασε ακόμα και την ακτή, γεγονός σπάνιο για την τουριστική περιοχή του Δήμου Ν. Προποντίδας.

Μικροί και μεγάλοι βρήκαν την ευκαιρία να χαρούν το χιόνι, μιας και δε το βλέπουν τόσο συχνά.

του Νεοπτόλεμου Καλόγερου


🎞️ Σύζευξη αρχαίων πολιτισμών, όπως αυτοί της Ελλάδας και της Γεωργίας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαΐου, στις 20:00, στην πλατεία του Πύργου Προσφορίου της Ουρανούπολης Χαλκιδικής, μέσω μιας αφηγηματο-χορευτικής παράστασης, αφιερωμένης στην οινική παραγωγή του Άθωνα και του Καύκασου.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα