Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αριστοτέλη

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, παρατάθηκε η συγχρηματοδότηση από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείο Δήμου  Αριστοτέλη, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.


Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η παραλαβή τροφίμων αξίας περίπου 2.000,00€ από το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Αριστοτέλη που αποτελούν δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ».


Η δωρεά πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αριστοτέλη και της Κ.Ε.Δ.Ε. και της λήψης σχετικής απόφασης από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενισχύθηκε σημαντικά με τρόφιμα και από τον Δήμο Αριστοτέλη.


Για το μήνα Νοέμβριο 2020 η  διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Νοεμβρίου για τους οικισμούς Ιερισσό, Ουρανούπολη, Νέα Ρόδα, Αμμουλιανή, Στρατώνι, Γομάτι και Πυργαδίκια από τους χώρους της δομής κατά τις ώρες 9.00 π.μ έως 14.μ.μ.


Αυτή την  εβδομάδα θα γίνει η διανομή και στους υπόλοιπους οικισμούς του Δήμου. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά.


Επισημαίνεται ότι, όσοι από τους πολίτες ή τους επαγγελματίες της περιοχής μας -και όχι μόνο- επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Δήμου Αριστοτέλη για την παροχή βοήθειας και υποστήριξης στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη και την δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικής προστασίας,  μπορούν ενισχύσουν την προσπάθεια του Δήμου με την  δωρεά τροφίμων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αριστοτέλη στον αριθ. τηλ. 23770 22791. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αριστοτέλη στεγάζεται στο κτίριο του Περιφερειακού Ιατρείου Ιερισσού.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα