Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σώθηκε από πνιγμό 75χρονη στη Σίβηρη

Μια 75χρονη σώθηκε χάρην στη βοήθεια των διασωστών όταν βρέθηκε μπρούμυτα στη θάλασσα χωρίς αναπνοή, στη Σίβηρη της Κασσάνδρας.



Ειδοποιήθηκε άμεσα το 166 και πιστοποιημένοι ανανήπτες για να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος εις όφελος του θύματος. Ο εθελοντής της ΕΟΔ και εκπαιδευτής του KIDS SAVE LIVES και ΕΕΕΠΦ, Γιάννης Καραγιάννης, με τη βοήθεια της εκπαιδευμένης γυναίκας του, Δώρας Πηγητσάκη, έχοντας πάρει τα κατάλληλα Μέσα Ατομικής Προστασίας, ξεκίνησαν Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με τις νέες οδηγίες προσαρμοσμένες σε COVID-19.



Η 75χρονη γυναίκα έδειξε σημεία ζωής μετά από δύο λεπτά περίπου, αποκτώντας πλέον δική της αναπνοή.

Το ασθενοφόρο της Κασσάνδρας την παρέλαβε ζωντανή και καταβάλλει πλέον προσπάθεια διακομιδής στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και στο Νοσοκομείο Πολυγύρου για να διαφύγει τον κίνδυνο της ζωής της.

Να τονίσουμε ακόμη μια φορά πως η η κοινότηΤΑ KIDS SAVE LIVES με γνώσεις & εξοπλισμό και το ΕΚΑΒ αλληλοσυμπληρώνονται ως μια οντότητα που κοινό στόχο έχουν την επιβίωση των συνανθρώπων μας.

Συγχαρητήρια σε όλους, σήμερα μια οικογένεια κέρδισε τον άνθρωπο της και εμείς διατηρήσαμε την ελπίδα μας ζωντανή!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα