Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων για το θάνατο 48χρονου σε τροχαίο

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας με αφορμή τον θάνατο ενός 48χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας, σε τροχαίο στη Ν. Φώκαια, το Σάββατο. 

 

" Η είδηση του θανάτου ενός ακόμη συναδέλφου μας από τροχαίο δυστύχημα μας γεμίζει όλους θλίψη και μόνο. Μέσα σε λίγες ημέρες και μετά από την τραγική απώλεια του συναδέλφου μας στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού,  ένας ακόμη σωφρονιστικός υπάλληλος έχασε την ζωή του το Σάββατο 13/6/2020 ύστερα από τροχαίο στην Νέα Φώκαια Χαλκιδικής.

Ο συνάδελφός μας υπηρετούσε στην Αγροτική Φυλακή Κασσάνδρας Χαλκιδικής, ήταν μόλις 48 ετών και πατέρας 3 παιδιών. Εξαίρετος και υποδειγματικός υπάλληλος, αγαπητός συνάδελφος, αξιόλογος ως άνθρωπος και με συνδικαλιστική δράση ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πρωτοβάθμιου Σωματείου μας «Ένωση Υπαλλήλων Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής». 

Η Πολιτεία πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι οι εργαζόμενοι μέσα στις Φυλακές δεν είναι απλοί υπάλληλοι. Αντιθέτως, οι ιδιαιτερότητες της εργασίας μας, η έντονη και διαρκή ψυχολογική πίεση, καθώς και οι άσχημες και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας έχουν καταστήσει την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μας να υποφέρουν από το σύνδρομο της εργασιακής εξουθένωσης (burn out), με ότι αυτό συνεπάγεται εντός και εκτός δουλειάς. Η λήψη μέτρων είναι προ πολλού απαραίτητη. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του για την απώλεια του συναδέλφου Γιώργου και ευχόμαστε στους οικείους του και τα παιδιά του καλή δύναμη."

 

 

Συλλυπητήριο Ένωσης Υπαλλήλων Α.Κ.Κ.Κασσάνδρας

" Η Ένωση Υπαλλήλων Α.Κ.Κ.Κασσάνδρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αγαπητού μας συναδέλφου Δημάκη Γεώργιου. Ο Γιώργος υπήρξε υπόδειγμα συναδέλφου, τόσο για το ήθος του, όσο και για τον ζήλο που έδειχνε στην εργασία του. Ήταν αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους και είχε έντονο το στοιχείο της συναδελφικοτητας αφού υπήρξε μέλος, τόσο της τωρινής σύνθεσης του Σωματείου μας, όσο και άλλων σε παλαιότερα έτη.

Καλό παράδεισο να έχεις φίλε μας Γιώργο". 

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα