Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση Βουλευτή Χαλκιδικής Απ. Πάνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χαλκιδικής

Mε τον Αστυνομικό Διευθυντή Χαλκιδικής, Γεώργιο Παπαδόπουλο συναντήθηκε ο βουλευτής Χαλκιδικής Απ. Πάνας  προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία της υπηρεσίας και τις δυσκολίες που προέκυψαν στους πολίτες σε όλη τη διάρκεια του αναγκαίου για την υγεία περιορισμού λόγω πανδημίας.


​Στη συνάντηση ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε, ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος πάραυτα με σωστό προγραμματισμό και μεθοδικότητα το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο του στην Περιφερειακή μας Ενότητα σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας.

Ο κ. Πάνας θέλησε να πληροφορηθεί και για το στρατηγικό σχεδιασμό της Αστυνομίας ενόψει των επόμενων κρίσιμων ημερών, καθώς η Χαλκιδική ως κατεξοχήν τουριστική περιοχή θα υποδεχθεί μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Ταυτόχρονα επισήμανε, πως θα σταθεί στο πλευρό των αστυνομικών και τόνισε ότι η Πολιτεία, πρέπει να στηρίξει έμπρακτα τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά.

Ο Βουλευτής παράλληλα, απέστειλε επιστολή στον Αστυνομικό Διευθυντή με την οποία δίνει τα εύσημα σε όλο το προσωπικό των Αστυνομικών Τμημάτων της Χαλκιδικής, για την αξιέπαινη προσφορά τους το προηγούμενο διάσημα.

Ο κ. Πάνας αναφέρει σχετικά  : «Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας επιφορτίστηκε με επιπλέον υπηρεσιακά καθήκοντα και με υποδειγματικό επαγγελματισμό, υψηλή αίσθηση ευθύνης και μεγάλη ευσυνειδησία, εκπλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την αποστολή του προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε όλους τους Χαλκιδικιώτες και τις Χαλκιδικιώτισσες. Θεωρώντας το έργο αυτό σημαντικό και απαραίτητο θα σταθώ αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθειά τους για την ασφάλεια των πολιτών».

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα