Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χαλκιδική : Στο 90% η προσέλευση μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία

Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών ξεκίνησε σήμερα η επαναλειτουργία των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Χαλκιδικής, χωρίς να αναφερθούν προβλήματα.

 

Σύμφωνα με τη Δ/νση Α'θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής η συμμετοχή των μαθητών ανήλθε σε ποσοστό 90%!


H διευθύντρια Α' θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, Ευτυχία Παπανικολάου, επισκέφθηκε το πρωί σχολικές μονάδες του Πολυγύρου και διαπίστωσε ότι τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και υπήρξε συνεργασία και συντονισμός όλων των εμπλεκομένων για την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Σε δήλωσή της η κ. Παπανικολάου ανέφερε: 

"Συγχαρητήρια στους/στις Διευθυντές –ντριες, Προϊστάμενους/νες των Σχολικών μας Μονάδων, σε όλους τους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς- κηδεμόνες για τον συντονισμό και την εξαίρετη συνεργασία. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι Σχολικοί καθαριστές αλλά και οι Δήμαρχοι Χαλκιδικής που συμβάλουν τα μέγιστα για την καθαριότητα και τον εξοπλισμό των Σχολικών μονάδων με υγειονομικό υλικό.
Είναι όμως ιδιαίτερα σημαντικό να αναφερθούμε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι μαθητές τη νέα κατάσταση, οι όποιοι είναι άξιοι θαυμασμού για την ωριμότητα και την υπευθυνότητα που επέδειξαν κατά την πρώτη μέρα παρά τη μικρή τους ηλικία! Τους αξίζουν πολλά Μπράβο!
Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, ως αποκεντρωμένη υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις Σχολικές Μονάδες και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και θα παρέχει κάθε υποστήριξη, ώστε να ολοκληρωθεί η Σχολική Χρονιά προς όφελος των μαθητών μας, με τα λιγότερα προβλήματα"

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα