Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Απολύμανση στον καταυλισμό των Ρομά στη Ν. Ποτίδαια

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Απολύμανση στον καταυλισμό των Ρομά στη Ν. Ποτίδαια πραγματοποιήθηκε με εντολή της Δημοτικής αρχής στα πλαίσια πρόληψης εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού. Σήμερα έγινε και πάλι διανομή τροφίμων και νερών στις οικογένειες, που διαμένουν εκεί.

«Οφείλουμε και σ΄ αυτήν την περίπτωση να δείξουμε τη δέουσα ευαισθησία. Ο Δήμος πραγματοποιεί συνεχώς προληπτικές απολυμάνσεις, ενώ έχει ολοκληρωθεί ένας μεγάλος κύκλος προληπτικών απολυμάνσεων σε εκπαιδευτικές μονάδες, σε δημόσια και δημοτικά κτίρια. Η τήρηση της υγιεινής είναι υψίστης σημασίας κι αυτό πρέπει να τηρηθεί και στον καταυλισμό τον Ρομά.

Επιπλέον, στηρίζουμε με τρόφιμα τις οικογένειες, που διαμένουν εκεί, όπως στηρίζουμε και δεκάδες άλλους συμπολίτες μας καθημερινά μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε ισότιμα όλους συμπολίτες μας, πάνω από όλα ως συνανθρώπους μας και με λυπούν ιδιαίτερα τυχόν ρατσιστικά σχόλια, όταν διατυπώνονται» δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα