Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Διανομή Τροφίμων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ν. Προποντίδας

 Ο Δήμος Ν. Προποντίδας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν τους κυρίους Τάτση Λάζαρο και Παρασκευαΐδη Χρήστο για την ευγενική τους δωρεά σε χωριάτικα αυγά (500 τμχ), τα οποία παρέλαβαν 50 δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου των ΔΕ Τρίγλιας και Καλλικράτειας (10 χωριάτικα αυγά έκαστος), την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.Κατά τη διανομή τηρήθηκαν οι κατευθυντήριες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για προφύλαξη από το νέο Κορωνοϊό Covid-19.

Ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς αναφέρει: 

"Αν θέλεις κι εσύ να προσφέρεις στο συμπολίτη σου και να βοηθήσεις ενεργά στη στήριξη των ευπαθών ομάδων. Επικοινώνησε μαζί μας στο τηλ. 23730 – 24524.

Με τη δική σου δωρεά, χορηγία ή εθελοντική προσφορά, θα βοηθήσεις να συνεχίσει ο Δήμος μας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο να βοηθά όλες αυτές τις οικογένειες σε μηνιαία βάση.

Ας ενωθούμε όλοι μαζί κι ας συμμετέχουμε ενεργά, στην προσπάθεια του Δήμου μας για την καταπολέμηση της φτώχειας."Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ν. Προποντίδας έχει ενταχθεί στο Ε.Π. “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020” (Απόφαση ένταξης πράξης 6879/10.10.2016) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα