Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίστηκαν οι κατολισθήσεις στο δρόμο Πευκοχωρίου - Αγίας Παρασκευής

Κλειστός θα παραμείνει ο δρόμος Πευκοχωρίου - Αγίας Παρασκευής που εμφάνισε επικίνδυνες καθιζήσεις, τις οποίες προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση.


Οι καθιζήσεις συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής και πλέον το πρώτο φως της ημέρας κατέδειξε την άμεση αποκατάσταση των βλαβών αδύνατη,καθώς απαιτείται συνολική παρέμβαση για την εξασφάλιση μόνιμης λύσης.


Ο Δήμος Κασσάνδρας προχωρά άμεσα, στην εκπόνηση σχετικής μελέτης για την εκτέλεση έργου αντιστήριξης των πρανών και ασφαλούς επισκευής του δρόμου έτσι ώστε να δοθεί μόνιμη λύση.


Την ίδια στιγμή, ο Δήμος Κασσάνδρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουν κηρύξει τη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης σε έκτακτη ανάγκη, καθώς προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν και σε άλλες περιοχές, στην παραλιακή ζώνη, σε αγροτικές οδούς και σε ρέματα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα