Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αποκατάσταση βλαβών του Νηπιαγωγείου Νέων Πλαγίων

 Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες του έργου «Αποκατάσταση βλαβών του Νηπιαγωγείο Νέων Πλαγίων», που έχουν ως σκοπό την αποκατάσταση της συνολικής στατικής επάρκειας του κτίσματος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των σύγχρονων κανονιστικών διατάξεων.



Στην παρούσα φάση, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την ενίσχυση του φέροντος οργανισμού του κτιρίου με την χρήση τεσσάρων (4) μεταλλικών συστημάτων ακαμψίας για ανάληψη των σεισμικών δυνάμεων, η περιμετρική ενίσχυση της θεμελίωσης με αύξηση της ακαμψίας αυτής, η επισκευή των τοιχοποιιών πλήρωσης, η τοποθέτηση νέων κουφωμάτων, η αλλαγή ειδών υγιεινής στο υπάρχον WC και η δημιουργία νέου WC ΑΜΕΑ. Ολοκληρώθηκαν επίσης οι χρωματισμού των εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών καθώς και οι τσιμεντενέσεις στο δάπεδο.



Οι εργασίες που απομένουν για την ολοκλήρωση του έργου είναι η τοποθέτηση linoleum (φυσικό οικολογικό δάπεδο) καθώς και η κατασκευή ράμπας ΑΜΕΑ.



«Θέλουμε τα παιδιά μας, να βρίσκονται σ’ ένα χώρο οικείο και ασφαλή. Με την ολοκλήρωση του έργου το πρόβλημα που προέκυψε στο νηπιαγωγείο Νέων Πλαγίων θα έχει λυθεί και θα μπορούν οι μαθητές πλέον να επιστρέψουν σε ασφαλές περιβάλλον», δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς αναφερόμενος στο θέμα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα