Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο δήμαρχος Πολυγύρου προτείνει τη λειτουργία εργαστηρίου ανίχνευσης κορωνοϊού στο Νοσκομείο

Τη δυνατότητα της άμεσης λειτουργίας ξεχωριστού εργαστηρίου ανίχνευσης του κορωνοϊού με εξειδικευμένο προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου πρότεινε ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

 

Την ευθύνη της επιλογής θα αναλάβει η διοίκηση του Νοσοκομείου, ενώ όλη τη λειτουργία του εργαστηρίου προτίθεται να χρηματοδοτήσει ο δήμος Πολυγύρου και πιθανόν οι άλλοι τέσσερις δήμοι της Χαλκιδικής. "Πιστεύουμε, ευχόμαστε και είμαστε βέβαιοι, ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι δήμοι της Χαλκιδικής" σχολίασε ο κ. Ζωγράφος και επεσήμανε:

 

"Κάναμε αυτή την πρόταση αναγνωρίζοντας τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας, όπως επίσης κι ο νομός μας και στο πλαίσιο της προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας αλλά και ολόκληρης της Χαλκιδικής. Εύχομαι η πρόταση μας αυτή να γίνει αποδεκτή και να μη ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες μας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ σπάζοντας την αλυσίδα του κορονο’ι’ού. Όλα τα μπορούμε, μαζί όμως"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα