Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Προσφορά χαράς από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Στέγη Γερόντων της Μητροπόλεως Ιερισσού

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (PAOK Action), επισκέφτηκε το Ίδρυμα Αγάπης-Στέγη Γερόντων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου στην Αρναία.

 

Την αντιπροσωπία υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης κ.κ. Θεόκλητος με τον διευθυντή αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μαϊδώνη, που ξενάγησαν τους επισκέπτες στους χώρους του Ιδρύματος. Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα δώρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους γέροντες και ακολούθησε κέρασμα. Ο Μητροπολίτης παρουσίασε και τα σχέδια επέκτασης του υπάρχοντος συγκροτήματος, που με την ολοκλήρωσή του θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί 50 γέροντες και ζήτησε την όποια βοήθεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πραγματοποίηση αυτού του φιλόδοξου στόχου.

Η επίσκεψη αποτέλεσε μια πολύ καλή ευκαιρία για προσφορά χαράς στους τροφίμους, αλλά και την ανάδειξη του πολύ σημαντικού έργου το οποίο πραγματοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη. Η αποστολή συνοδεύονταν από τον πρόεδρο Νίκο Ζυγούρη και μέλη του Συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Αρναίας. 

Εικόνες από την εκδήλωση θα προβληθούν στο PAOK TV (PAOK Action).

του Στ.Ρήγα

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα