Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Χρυσό μετάλλιο στην ομάδα ρομποτικής του Γενικού Λυκείου Ν. Μουδανιών

Χρυσό μετάλλιο κέρδισε η ομάδα ρομποτικής codeBrains του Γενικού Λυκείου Νέων Μουδανιών στο 6o Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής στην κατηγορία Λυκείων. 

 

Η ομάδα αποτελούμενη από τους μαθητές της Β' τάξης: Βάρακα Βασίλη, Βασιλειάδη Όμηρο, Μαργωμένο Θεοδόση και Χατζηιορδάνη Όμηρο διαγωνίσθηκε στο μέρος Επιδείξεων - RoboMasters δημιουργώντας ένα ρομποτικό μπαστούνι, που έχει σκοπό να βοηθήσει άτομα με μειωμένη ή καθόλου όραση, ώστε να προειδοποιούνται για πιθανά εμπόδια κατά την πλοήγηση τους στον χώρο.

 

Ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς. 

"Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές της ομάδας Ρομποτικής «CodeBrains» του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής Λυκείων.

Παιδιά μας κάνατε υπερήφανους και κερδίσατε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, όχι μόνο για την επιτυχία σας αλλά και γιατί είδαμε σε εσάς τη νέα γενιά, που όλοι θέλουμε, πιστεύουμε και στηρίζουμε. Τη γενιά της δημιουργίας, της εξέλιξης, της προόδου!

Συγχαρητήρια και στον εκπαιδευτικό κ. Γ. Μαλακούδη, που απέδειξε ότι τα παιδιά, αν έχουν σωστή καθοδήγηση και κατάλληλα ερεθίσματα μπορούν να πετύχουν πολλά και μεγάλα!

Καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες!"

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα