Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με επιτυχία η ημερίδα υγείας στην Όλυνθο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ολύνθου στο Πολιτιστικό Κέντρο, υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου.

Ο Διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, γυναικολόγος, Δημήτρης Ευαγγελινός, παρουσίασε νεότερες απόψεις και δεδομένα στην πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, ο οποίος εμφανίζεται συχνά σε γυναίκες ηλικίας κάτω των 45 ετών. Ο κ. Ευαγγελινός στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της πρόληψης και του εμβολιασμού για τη συγκεκριμένη ογκολογική πάθηση. Ακόμη, αναφέρθηκε και σε σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης της ακράτειας ούρων στις γυναίκες.

 

Δεύτερος ομιλητής ήταν ο γαστρεντερολόγος, Ανδρέας Παπαγιάννης, ο οποίος ανέλυσε παθήσεις που εντοπίζονται στο πεπτικό σύστημα και πολλές από τις οποίες εξελίσσονται σε καρκίνο. Ο ίδιος υπογράμμισε τη σημασία των ενδοσκοπήσεων στην πρόληψη και αντιμετώπιση. 

 

Στη εκδήλωση προήδρευσαν ο Μιχαλης Κάσινος, Γενικός Χειρουργός Πρ. Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής και ο Αλέξανδρος Κονκουρής Γενικός Χειρουργός Επιμελητής Α' Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, ενώ παραβρέθηκαν ήταν ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Χρήστος Βορδός, ο δημοτικός σύμβουλος Πολυγύρου, Χρήστος Κομπόγιαννος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα