Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Με τις λάμπες εργάζονται για τη θωράκιση της Ολυμπιάδας - ΦΩΤΟ-

Συνεχίζονται και απόψε οι εργασίες θωράκισης της Ολυμπιάδας ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται από την Κυριακή το βράδυ.

 

Μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου Αριστοτέλη προχωρούν στη διάνοιξη και στον καθαρισμό στα δυο μεγάλα ρέματα της Ολυμπιάδας που υπερχείλισαν και "έπνιξαν" την Παρασκευή το χωριό. 

" Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταματήσουμε ούτε τη νύχτα! Ζητήσαμε ειδικό φωτισμό από την ΕΜΑΚ για να κερδίσουμε και τις βραδινές ώρες!" δήλωσε ο δήμαρχος, Στέλιος Βαλιάνος. 

Ήδη από το μεσημέρι ενεργοποιήθηκαν επιπλέον μηχανήματα στην περιοχή εν όψει των νέων βροχοπτώσεων που προβλέπεται να πλήξουν τη Χαλκιδική τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Εξάλλου, ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει ζητήσει και τη συνδρομή του Στρατού, προκειμένου να προστεθούν περισσότερα μηχανήματα σε όσα ήδη διαθέτουμε η Περιφέρεια και ο Δήμος Αριστοτέλη και εργάζονται στην περιοχή για την αποκατάσταση, ώστε να γίνει αυτή ταχύτερα. 

🎵 Την 1η Χειμερινή Χορωδιακή Συνάντηση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Κασσάνδρα» το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κασσάνδρειας. Πρόκειται μια γιορτή του χορωδιακού τραγουδιού που φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν νέο πολιτιστικό θεσμό για τον τόπο.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου έγινε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα