Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μήνυμα συμπαράστασης του Αστ. Ζωγράφου στους κατοίκους της Ολυμπιάδας

Ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος επισκέφθηκε σήμερα την Ολυμπιάδα για να εκφράσει από κοντά την συμπαράστασή του στο δήμαρχο Αριστοτέλη και στους κατοίκους της περιοχής. Εξάλλου ο Αστέριος Ζωγράφος πέρασε στην Ολυμπιάδα τα παιδικά του χρόνια και όπως ο ίδιος λέει, τα συναισθήματα και η αγάπη του δε μπορούσαν να τον κρατήσουν μακριά τέτοιες ώρες. 

 

Παράλληλα ο κ. Ζωγράφος συμμετείχε και στη σύσκεψη που έγινε το πρωί με το κυβερνητικό κλιμάκιο, καθώς περιοχές του δήμου Πολυγύρου, στα όρια με το δήμο Αριστοτέλη, επλήγησαν από τη θεομηνία.

Ο κ. Ζωγράφος σε μήνυμά του ανέφερε: 

"Βρέθηκα κοντά στους φίλους και πατριώτες της Ολυμπιάδας, που επλήγησαν από τις τελευταίες πλημμύρες. Η καθημερινότητα, μας επιβάλει συνεχή πρόληψη και αντιπλημμυρική προστασία. Στη σύσκεψη που ακολούθησε με το κυβερνητικό κλιμάκιο,  συζητήθηκε η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, ώστε να αποφθεχθούν στο μέλλον τέτοιου είδους δυσμενή φαινόμενα και δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες όχι μόνο για την εν λόγω περιοχή αλλά και για το Δήμο Πολυγύρου (περιοχή Πλανών, Χαβρία κ.λ.π).

Ο Δήμος Πολυγύρου και εγώ προσωπικά, θα είμαστε κοντά στους κατοίκους της Ολυμπιάδος και στο Δήμαρχο Στέλιο Βαλιάνο, σε οτιδήποτε μας ζητηθεί. Τα συναισθήματα και η αγάπη μου για το Δήμο Αριστοτέλη και ιδιαίτερα για την περιοχή της Ολυμπιάδος , όπου βίωσα τα παιδικά μου χρόνια, δε μπορούσαν να με κρατήσουν μακριά τέτοιες ώρες. 

Είμαι δίπλα τους". 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα