Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκινούν οι εργασίες στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Συλλάτων

 Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Μ. Καρρά και τον ανάδοχο εργολάβο η σύμβαση για το έργο: “Αποκατάσταση βλαβών στον φέροντα οργανισμό του Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Συλλάτων”.

 

Οι επεμβάσεις στοχεύουν στην αποκατάσταση της συνολικής στατικής επάρκειας του κτίσματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις των σύγχρονων κανονιστικών διατάξεων για την αντισεισμική συμπεριφορά των κατασκευών. Γι' αυτό έχουν ακολουθηθεί οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές του κανονισμού επεμβάσεων (ΚΑΝ.ΕΠΕ.). Το έργο είναι προϋπολογισμού δημοπράτησης 733.000 χιλιάδων ευρώ κι είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”.



“Κάθε φορά που δρομολογείται ένα έργο για τη βελτίωση της σχολικής στέγης η χαρά μας είναι ιδιαίτερη. Ήδη εργασίες αποκατάστασης βλαβών έχουν ξεκινήσει στα Νηπιαγωγεία Αγίου Παύλου και Ν. Πλαγίων, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και στα Σύλλατα. Στόχος μας πάντα ήταν και παραμένει η ασφάλεια των παιδιών μας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα