Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Διεργασίες ενόψει εκλογών στην ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας

 Ο Δήμαρχος του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, υποψήφιος για την Προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δημοτικός Σύμβουλος του ιδίου Δήμου, Μιχάλης Γεράνης, υποψήφιος εκ νέου για την Προεδρία στον Περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Μ. Καρρά στο Δημαρχείο στα Ν. Μουδανιά.



Στη συνάντηση αντάλλαξαν τις απόψεις τους για την Αυτοδιοίκηση. Ο κ. Καϊτεζίδης τόνισε ότι η απόφασή της υποψηφιότητάς του είναι απότοκο της μακρόχρονης παρουσίας του στα κοινά, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: “Αρχή μου είναι το “άνοιγμα” σε όλους τους Δημάρχους από όποιον πολιτικό χώρο κι αν προέρχονται, καθώς κοινός μας στόχος είναι η βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας”.

 

Ο κ. Γεράνης με τη σειρά του εξέθεσε τις προτεραιότητές του για τη νέα θητεία του,ενόψει της βέβαιης επανεκλογής του, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί άλλη υποψηφιότητα.



Ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς εξέφρασε τη στήριξή του και στους δύο. Τους ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία και διατύπωσε τη βεβαιότητά του για την αποτελεσματικότητά τους, καθώς και για την άψογη συνεργασία,που θα έχουν, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.

 

Η γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) από την οποία θα εκλεγεί το νέο 25μελές διοικητικό συμβούλιο με τετραετή θητεία ορίστηκε την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα