Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Την άλλη εβδομάδα η έγκριση χρηματοδότησης για το κλειστό γυμναστήριο Ν. Μουδανιών

Τη διαβεβαίωση των αρμοδίων υπουργών ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα υπογραφεί η απόφαση χρηματοδότησης για τις εργασίες επισκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Μουδανιών είχε ο δήμαρχος, Μανώλης Καρράς.

 

Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου κατέγραψε τις ζημίες, προχώρησε στη σύνταξη σχετικής μελέτης και υποβλήθηκε άμεσα για χρηματοδότηση στο αρμόδιο υπουργείο. Ακολούθησαν επανειλημμένες επαφές του δημάρχου και συναντήσεις τόσο με τον υπουργό εσωτερικών, όσο και με τον αρμόδιο υφυπουργό αθλητισμού ζητώντας την έγκριση χρηματοδότησης. Σήμερα μάλιστα, ο δήμαρχος επισκέφθηκε το γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να θέσει και πάλι το θέμα.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι οι εργασίες αποκατάστασης περιλαμβάνουν: την πλήρη αποξήλωση και επανατοποθέτηση στέγης, αλλαγή κουφωμάτων, εργασίες ηλεκτρολογικές (όπου εντοπίζεται πρόβλημα), εργασίες βαφής και πλήρη επανατοποθέτηση του δαπέδου, το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημίες από την πρώτη μέρα της κακοκαιρίας.

 

 

" Δεδομένου ότι το ποσό είναι υψηλό κι επιπλέον εξαρχής υπήρξε η δέσμευση για χρηματοδότηση, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημίες στα δημόσια κτίρια, ελπίζουμε -τουλάχιστον- σε μία γενναία κρατική χρηματοδότηση (Αν το το ποσό χρηματοδότησης δεν επαρκεί, τότε θα συμπληρωθεί το ποσό από ιδίους πόρους). Σε περίπτωση δε που υπογραφεί η απόφαση χρηματοδότησης, η δημοτική αρχή δεσμεύεται να λειτουργήσει άμεσα επισπεύδοντας τις διαδικασίες, ώστε να είναι έτοιμο γρήγορα και να αποδοθεί προς χρήση" ανέφερε ο κ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα