Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Ρουμάνου προέδρου IPA στη Χαλκιδική

Η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της International Police Association – Romanian Section Sibiu, Dumbrean Marian σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής.

Τον πρόεδρο και τη σύζυγό του, τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής (ipa) Πάλλης Δημήτριος , ο γενικός γραμματέας Τσαγανός Ιωάννης, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Μαυρίδης Διονύσιος και το μέλος Μαργαρίτης Πέτρος.

 

Στη συνέχεια διεξήχθη εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων κοινού ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα για την οργάνωση εκδηλώσεων, τη συμμετοχή σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και του αθλητισμού, για την ανάδειξη πνεύματος φιλίας, αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των αστυνομικών.

Ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, επιβεβαιώνοντας ότι η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι ο χώρος που ο αστυνομικός αναζητεί τη φιλία, την ειλικρινή και ανιδιοτελή, ο χώρος όπου τα μέλη κτίζουν και υπηρετούν ιδέες της φιλίας χωρίς σύνορα.

Ο πρόεδρος Dumbrean Marian μας ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση για επίσκεψη στη χώρα του. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα