Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Αριστοτέλη -ΦΩΤΟ

Η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Αριστοτέλη, Στέλιου Βαλιάνου, του νέου δημοτικού συμβουλίου και των συμβούλων των Κοινοτήτων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στοΚέντρο Πολιτισμού Ιερισσού.

Στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής τέλεσε ο Μητροπολίτες Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, κ.κ. Θεόκλητος. 

Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, η περιφερειακή σύμβουλος, Κατερίνα Ζωγράφου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και δημότες.

 

«Ο σημερινός όρκος μας, είναι η πρώτη 100% Ομόφωνη πράξη Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων και Τοπικών συμβούλων, που ανεξαρτήτως παραταξιακής προέλευσης, αποδεχόμαστε την τιμή και το χρέος να υπηρετούμε το κοινό καλό όλων των συμπολιτών μας!" τόνισε ο Στέλιος Βαλιάνος.

 

O Μητροπολίτης Ιερισσού, απευθυνόμενος στη νέα διοίκηση και στην αντιπολίτευση, ζήτησε τη διαφύλαξη της ενότητας του λαού του Δήμου Αριστοτέλη, παραπέμποντας σε μηνύματα ενότητας των επιστολών του Αποστόλου Παύλου.

 

Μετά την ορκωμοσία ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επικεφαλής όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, του κ. Αργύρη Τσακνή, του κ. Γεωργίου Λαμπράκη, του κ. Απόστολου Παπαγεωργιου, οι οποίοι δήλωσαν έτοιμοι να ενισχύσουν το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής, επιτελώντας εποικοδομητικά τον ρόλους ως αντιπολίτευση, διατηρώντας σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα στη διαφορετική άποψη και πρόταση.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο τέως Δήμαρχος κ. Γιώργος Ζουμπάς, ευχόμενος καλή επιτυχία στον κ. Βαλιάνο και στη νέα Δημοτική Αρχή.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ομιλία του νέου Δημάρχου κ. Στέλιου Βαλιάνου που μεταξύ άλλων, περιέγραψε συνοπτικά μερικές από τις βασικές προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής, τόνισε ως αδιαπραγμάτευτη αξία της νέας διοίκησης, τη διαφύλαξη της ενότητας και την μετατροπή της σε κινητήριο μοχλό ανάπτυξης:

«Δεσμεύτηκα να είμαι δήμαρχος εξίσου για εκείνους που με επέλεξαν, όσο και για εκείνους που δεν με επέλεξαν. Και σ` αυτή μου τη δέσμευση θα είμαι απόλυτα συνεπής», σημείωσε ο κ. Βαλιάνος. «Δεσμεύτηκα επίσης, στην τελευταία μου προεκλογική ομιλία εδώ στην Ιερισσό, να είμαι ως δήμαρχος, μόνο Αριστοτελίτης! Το ίδιο ζητώ κι από όλους τους εκλεγμένους για τη νέα θητεία. Να είμαστε όλοι Αριστοτελίτες! Όχι Αρναιώτες, Ιερισσιώτες, ή Μεγαλοπαναγιώτες! Αριστοτελίτες! Δείχνοντας τη μέριμνά μας εξίσου, για όλες τις κοινότητες του Δήμου μας! Τόσο εμείς που θα διοικούμε, όσο κι εσείς που θα μας ελέγχετε, ελπίζω με την καλή προαίρεση, να μας ωθείτε να γινόμαστε καθημερινά πιο αποτελεσματικοί στο έργο μας.»

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα