Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας 2019

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας 2019 “PropontisExpo” στην προβλήτα Νέων Μουδανιών το διάστημα 07 έως 11 Αυγούστου 2019, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Προποντίδας, τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας και τον Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών.

Με την παρουσία πολυάριθμων ξένων αλλά και Ελλήνων επισκεπτών, σε ένα εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών, με επαγγελματικό στήσιμο και άψογη οργάνωση, έλαβαν μέρος επιχειρήσεις από τους κλάδους του εμπορίου, της βιοτεχνίας, των υπηρεσιών και του τουρισμού, προωθώντας και προβάλλοντας με ξεχωριστό τρόπο τον πλούτο και την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, επιβεβαιώνοντας ότι η αγορά της Χαλκιδικής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αγορές άλλων περιοχών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 07/08/2019 παρουσία πολιτικών εκπροσώπων και εκπροσώπων φορέων. Επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κος Χατζηχριστοδούλου Ηλίας και ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κος Καπνοπώλης Αναστάσιος, οι οποίοι συνεχάρησαν τους συμμετέχοντες της έκθεσης για την άψογη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

 

Την έκθεση πλαισίωσαν καθημερινά εκδηλώσεις καλλιτεχνικών, μουσικών και αθλητικών σχημάτων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Κουφίδης, ευχαριστεί τον Δήμο Νέας Προποντίδας και τον Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών για την άριστη συνεργασία για την υλοποίηση της έκθεσης.

 

Ο κ. Κουφίδης δήλωσε: «Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής πιστεύοντας στην ποιότητα των προϊόντων του Νομού μας, θα συνεχίσει να στηρίζει τις επιχειρήσεις μέλη του και να διοργανώνει παρόμοιες εκδηλώσεις με σκοπό την προβολή και προώθηση των προϊόντων μας. Για το λόγο αυτό ευελπιστούμε στη συνέχιση της συγκεκριμένης διοργάνωσης και προσδοκούμε στην επόμενη Έκθεση η παρουσία των επιχειρήσεων του Νομού μας να είναι ακόμα πιο δυναμική. Επόμενος σταθμός η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 84η ΔΕΘ, 7-15 Σεπτέμβρη 2019 με επιχειρήσεις του Νομού μας».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα