Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με επιτυχία η αιμοδοσία στη Βαρβάρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στο Αγροτικό Ιατρείο της Βαρβάρας με τη βοήθεια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πολυγύρου.

 

Οι διοργανωτές του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας "Ο Αετός" δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για τη νεολαία του χωριού που έδωσε δυναμικά το παρόν καθώς και για τους νέους αιμοδότες.

 

Η Τράπεζα Αίματος Βαρβάρας Χαλκιδικής είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει όποιον έχει ανάγκη!

 

Οι διοργανωτές αναφέρουν:  "Για όσους δεν μπορέσατε σήμερα να είστε εδώ , να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να αιμοδοτήσετε σε οποιαδήποτε νοσοκομείο της χώρας και να ζητήσετε να πιστωθεί η μονάδα αίματος στην Τράπεζα Αίματος Βαρβάρας Χαλκιδικής στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, παλιούς και νέους αιμοδότες , στο τμήμα Αιμοδοσίας , στην προϊσταμένη Μαρία Κουκοβινου, στη γιατρό κ.Βαμβακογλου , στην Κατερίνα, τον Βαλάντη και στην Λεμονιά για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας καθώς και στην ταβέρνα "Μυγδος" για το γεύμα που προσέφερε στο προσωπικό πριν την αναχώρηση τους."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα