Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο υπ. Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Άρης Κανέλης στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας

Το Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας επισκέφθηκε το μεσημέρι ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής,  Αριστείδης Κανέλης στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων που πραγματοποιεί σε υπηρεσίες και φορείς της Χαλκιδικής.

 

Στη συνομιλία που είχε με τη Διευθύντρια κα Σοφία Δημοπούλου, ενημερώθηκε για την πάγια ανάγκη στελέχωσης του Κ.Υ με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και για το αίτημα ίδρυσης μονάδας ΕΚΑΒ στη Χαλκιδική με δεδομένο το πλήθος των περιστατικών που σημειώνονται κάθε καλοκαίρι.

 

Ο Αριστείδης Κανέλης που, ως γνωστόν διετέλεσε και Δήμαρχος Κασσάνδρας κατά το πρόσφατο παρελθόν, ξεκαθάρισε ότι τα ζητήματα αυτά μπορούν να διευθετηθούν μετά από την απαιτούμενη και απαραίτητη διεκδίκηση στο αρμόδιο Όργανο της Πολιτείας. Διεκδίκηση που θέτει σε προτεραιότητα καθώς τα ζητήματα ζωής, υγείας και ασφάλειας των πολιτών είναι κρίσιμα.                            

 

 Υπενθύμισε δε ότι ως Δήμαρχος Κασσάνδρας είχε βρει τον τρόπο να παρέχει στέγη και σίτιση στους αδειούχους Εκαβίτες και να τους απασχολεί Εθελοντικά  στην Κασσάνδρα, στο πλαίσιο της άδειάς τους,  ούτως ώστε να προσφέρουν μεν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο Κ.Υ , να απολαμβάνουν δε τις διακοπές τους στην Κασσάνδρα.

 

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αριστείδης Κανέλης,  που παράλληλα διαθέτει και ξενοδοχείο στην περιοχή της Φούρκας, γνωρίζει πως για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής απαιτείται  και εύρυθμη λειτουργία του Κ.Υ Κασσάνδρας, στόχο τον οποίο,μεταξύ άλλων, θα υπηρετήσει διεκδικώντας από τα Θεσμικά Όργανα όλα όσα δικαιούται η περιοχή για υγειονομική περίθαλψη. Ταυτόχρονα συνεχάρη τη διεύθυνση και το προσωπικό του Κ.Υ Κασσάνδρας καθώς και το Σ.Φ.Ε.Μ.Υ.Κ για τη σπουδαία προσφορά τους στην Υγεία και δήλωσε ότι ο Βουλευτής οφείλει να στηρίζει τα αιτήματά τους καθώς αφορούν την κοινή ωφέλεια.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα