Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκρίθηκε η κατασκευή βιολογικού στην Όλυνθο με 3,2 εκατ. ευρώ

Μετά την έναρξη της κατασκευής του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου της Ολύνθου, συνολικού προϋπολογισμού 2.143.000 ευρώ, με χθεσινή απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών εγκρίθηκε η κατασκευή των αποχετευτικών δικτύων και του βιολογικού καθαρισμού της Ολύνυθου συνολικού προϋπολογισμού 3.265.000 ευρώ.

 

Ο δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος τόνισε: " Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, διότι όλα τα παραπάνω έργα θα γίνουν χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση του Δήμου και κατ΄ επέκταση των πολιτών μας.

Η παρούσα δημοτική αρχή και πριν και κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας των εκλογών, εργάζεται με τους ίδιους ρυθμούς και την ίδια υπευθυνότητα διεκδικώντας, ρισκάροντας και πετυχαίνοντας όλες αυτές τις χρηματοδοτήσεις έργων, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των όλων μας.

Στη συνέχεια λαμβάνεται από τώρα πρόνοια , ώστε τη σκυτάλη να πάρουν οι ασφαλτοστρώσεις του οικιστικού συνόλου της Ολύνθου."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα