Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επικίνδυνα δέντρα στην Καλλιθέα για οχήματα και πεζούς -ΦΩΤΟ-

Η τουριστική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών και ήδη στην χερσόνησο της Κασσάνδρας η κίνηση είναι αυξημένη. 

Στην επαρχιακή οδό μετά την Καλλιθέα απέναντι απ;o τα ξενοδοχεία "Athos Palace" και "Θεοφανώ" υπάρχουν κάποια δέντρα που έπρεπε να είχαν ήδη κοπεί, καθώς έχουν προκληθεί ατυχήματα και είναι επικίνδυνα.

 

Τα περισσότερα από αυτά έχουν ξεραθεί τελείως και πέφτουν κάτω. Οι περίοικοι αναφέρουν στο halkidikinews.gr ότι, ενώ περνούν από κει φοβούνται κάθε φορά μην πέσει κανένα δέντρο στο κεφάλι τους...

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, πριν λίγες μέρες έπεσε ένα μικρότερο δέντρο και τραυμάτισε -ευτυχώς ελαφρά- ένα κοριτσάκι που περνούσε από το σημείο.

 

"Η αδιαφορία δεν μπορεί να συνεχιστεί"  δηλώνουν αγανακτισμένοι. "Λεωφορεία περνώντας από το σημείο χτυπούν τα παρμπρίζ τους στα ξερά κλαδιά που κρέμονται απ τα δέντρα" λένε κάτοικοι της περιοχής.

 

Στο μεταξύ, η διεύθυνση των ξενοδοχείων "Athos" και "Θεοφανώ" έχουν κάνει αιτήσεις στο Δασαρχείο Κασσάνδρας εδώ και χρόνια, ζητώντας να επιληφθούν του θέματος. Μέχρι σήμερα και ενώ η κίνηση στην Κασσάνδρα αναμένεται να αυξηθεί το επόμενο διάστημα, δεν έχει γίνει τίποτα, παρά μόνο έχουν σημαδέψει με κόκκινους σταυρούς τα δέντρα, χωρίς όμως να έχουν κόψει ούτε ένα.

 

"Η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη, μπορεί να τραυματιστεί κόσμος ή να χτυπήσει κάποιο όχημα. Δεν ξέρουμε τι περιμένουμε, ίσως πρέπει πρώτα να σκοτωθεί κάποιος τουρίστας για να γίνει κάποια δουλειά... " λένε οι κάτοικοι στο halkidkikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα