Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ευχαριστήριο του περιφ. συνδυασμού "Κοιτάμε μπροστά" Χαλκιδικής

"Στις 26 Μαΐου η Χαλκιδική μας αποφάσισε και επέλεξε τους εκπροσώπους της για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους τους εκλεγμένους και ιδιαίτερα στην αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και οι συνθήκες απαιτητικές. Μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα γίνουν, θα καθορίσουν το μέλλον και την αειφόρο ανάπτυξη της Χαλκιδικής . 

Από τη μεριά μας, δώσαμε έναν έντιμο, ειλικρινή και αξιοπρεπή αγώνα προσπαθώντας να αναδείξουμε τα προβλήματα και τις πραγματικές ανάγκες αυτού του ευλογημένου τόπου. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» της Χαλκιδικής, ευχαριστούμε θερμά και από καρδιάς τους πολίτες που μας επέλεξαν στην κάλπη, για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μία έδρα στο συνδυασμό μας. 

Όλοι μας - μαζί με τον εκλεγμένο Τόσκα Λάζαρο, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα που αφορούν την καθημερινότητα και τη ζωή όλων των Χαλκιδικιωτών αλλά και των επισκεπτών που επιλέγουν τον τόπο μας: οδικό δίκτυο, υγεία, συγκοινωνίες, επικοινωνίες, τουρισμός, εργασία, νεολαία, πολιτισμός , αρχαιολογικός πλούτος, πρωτογενής τομέας, τεχνολογία κλπ, ώστε αφ΄ενός μεν να αναδεικνύονται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Χαλκιδικής μας, αφ΄ εταίρου δε, να επιλύονται τα προβλήματα που υπάρχουν, με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Και σε αυτή την πορεία, θέλουμε τις Χαλκιδικιώτισες και τους Χαλκιδικιώτες, ενεργά δίπλα μας. 

 

Ο συνδυασμός του "ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" Χαλκιδικής:

Δημοπούλου Σοφία

Κασσάπη Παυλίνα

Κουτλιάνης Γιώργος

Παπαστερίου Άννα

Σαρηγιαννίδης Βασίλης

Τόσκας Λάζαρος"" 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα