Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Ε Επικαιρότητα

Ερώτηση Γ. Βαγιωνά για την αδυναμία ηλεκτροδότησης επιχειρήσεων στην Κασσάνδρα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ερώτηση για την αδυναμία ηλεκτροδότησης επιχειρήσεων στην Κασσάνδρα υπέβαλε ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη.


Όπως επισημαίνει ο κ. Βαγιωνάς, υπάρχουν ξενοδοχεία που αδυνατούν να συνδεθούν στο δίκτυο της ΔΕΗ, καθώς δεν υπάρχουν οι απαραίτητες κολώνες.

Η ερώτηση έχει ως εξής:


Η έλλειψη ηλεκτροδότησης είναι μείζονος σημασίας πρόβλημα για τις επιχειρήσεις. Στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μια από τις πλέον τουριστικές περιοχές στη χώρα, υπάρχουν ξενοδοχεία που αδυνατούν να συνδεθούν στο δίκτυο της ΔΕΗ. Αιτία είναι η έλλειψη κολώνων.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, καθώς αυτή ξεκινά πριν το Πάσχα, οι επιχειρήσεις αυτές είναι σε καθεστώς ομηρίας.

Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο υπουργός:

-Πότε θα γίνει η εγκατάσταση των κολώνων για να μπορέσει να προχωρήσει κανονικά η σύνδεση της περιοχής στο δίκτυο της ΔΕΗ;

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα