Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκρίθηκε η κατασκευή των Κλειστών Γυμναστηρίων Γαλάτιστας και Συκιάς

Εγκρίθηκαν με υπογραφή του αρμοδίου Υπουργού Ανάπτυξης, Στάθη Γιαννακούδη η κατασκευή κι ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλάτιστας και του Κλειστού Γυμναστηρίου Συκιάς, από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, με το ποσό των 4.500.000 για το κάθε ένα έργο.

 

Ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος ανέφερε:

"Θεωρούμε ότι το εν λόγω έργο θα βοηθήσει τα μέγιστα τόσο στην αθλητική παιδεία των νέων όσο και στην ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο μας. Κύριο μέλημά μας είναι να ωθήσουμε όλο και περισσότερους νέους προς τον αθλητισμό, απομακρύνοντάς τους από νόθες ψυχαγωγίες.

Στη συνέχεια καταφέραμε, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στον πρωτογενή τομέα, την ένταξη του έργου "Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Γαλαρινού προς Βασιλικά"  στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» συνολικού προϋπολογισμού ΟΚΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ (868,000). Προσπαθούμε να στηρίξουμε τους αγρότες με κάθε είδους παρεμβάσεις , που κυρίως έχουν ως στόχο την ευκολότερη μετακίνηση κι εξυπηρέτησής τους".

 

Να σημειωθεί ότι το Κλειστό Γυμναστήριο Γαλάτιστας θεμελιώθηκε το Σεπτέμβριο του 2016, ωστόσο το έργο δεν προχώρησε διότι σταμάτησε η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Τα Κλειστά Γυμναστήρια Γαλάτιστας και Συκιάς προέρχονται από τα πρότυπα κλειστά γυμναστήρια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Θα αποτελούνται από τρεις χώρους (κτίριο υποδοχής- εισόδου, κυρίως κτίριο με αίθουσα αθλοπαιδιών και κερκίδες και κτίριο αποδυτηρίων και βοηθητικών εγκαταστάσεων) χωρισμένα μεταξύ τους με κατασκευαστικό-αντισεισμικό αρμό.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα