Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κοπή της βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής -ΦΩΤΟ-

Η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Ιωάννη Γιώργο παρουσία των εργαζομένων  της Π.Ε.Χ.,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου στον Πολύγυρο.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας  και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημήτριος Τζηρίτης και Κατερίνα Ζωγράφου.

 

Ο κος Τζιτζικώστας ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους υγεία και ευτυχία  για τη νέα χρονιά, ευχαριστώντας τους που για μια ακόμη χρονιά  υπερέβαλλαν εαυτόν για να διεκπεραιώσουν έγκαιρα τα θέματα που προκύπτουν στην πλέον υποστελεχωμένη Περιφερειακή Ενότητα της Κεντρικής Μακεδονίας με την υπόσχεση ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα  το ανθρώπινο δυναμικό της θα ενισχυθεί.

 

Ο Αντπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος  με τη σειρά του αφού εξήρε το ήθος και την εργατικότητα των εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής ευχήθηκε στον καθένα ξεχωριστά, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και τόνισε ότι νιώθει ιδιαίτερα τυχερός που συνεργάζεται τόσα χρόνια μαζί τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα