Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στα λευκά η Κασσάνδρα, χωρίς ρεύμα για 12 ώρες! - Χιονιάς σε Ν. Μουδανιά και νότια Καλαμαριά -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Άσπρη... μέρα είδαν τα χωριά της Κασσάνδρας, καθώς από χθες το βράδυ χιονίζει, με αποτέλεσμα να είναι δυσχερής η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της χερσονήσου.

Από τις 9 περίπου χθες το βράδυ υπήρξε βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, ωστόσο η ΔΕΗ έβαλε στην... κατάψυξη 7 χωριά της Κασσάνδρας. Μέχρι τώρα -09.30 το πρωί - δεν έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και οι κάτοικοι της Κασσάνδρειας της Καλάνδρας, της Φούρκας, του Πευκοχωρίου, του Παλιουρίου, του Πολυχρόνου και της Νέας Σκιώνης παρά τις διαμαρτυρίες, συμπληρώνουν ένα 12ωρο χωρίς ρεύμα...

 

Στο μεταξύ ο Δήμος Κασσάνδρας επιχειρεί από νωρίς το πρωί να καθαρίσει τους δρόμους από το χιόνι και να επανέλθει η κυκλοφορία στις κοινότητες της Κασσάνδρας, ωστόσο μέσα στην Κασσάνδρεια η εικόνα είναι αποκαρδιωτική... 

 

 


Χιόνισε στα Ν. Μουδανιά και στην Ν. Καλλικράτεια

Με δυσκολία γινόταν νωρίς το πρωί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης -Ν.Μουδανιών και απαιτούνταν αλυσίδες, καθώς το χιόνι σε πολλά σημεία ξεπερνούσε τα 15 εκατοστά. Μηχανήματα της Περιφέρειας ξεκίνησαν τον αποχιονισμό, ωστόσο μέχρι τις 15:30 απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών και λεωφορείων πάνω από 3,5 τόνους: 

 

 Στην Ν.Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Μουδανιών, από 32ο έως 61ο χλμ.

 .Επ.Ο. Νέων Μουδανιών-Κασσάνδρας, από 1ο έως 24ο χλμ.

 Επ.Ο. Νέων Μουδανιών-Παλιουρίου και Νέων Μουδανιών-Κυκλώματος Κασσάνδρας.

 Επ. Ο. Παλιουρίου-Νέας Σκιώνης.

 Επ. Ο. Νέων Μουδανιών-Σάρτης 65ο έως 76ο χλμ.

 Επ. Ο. Νέων Μουδανιών-Συκιάς 87ο έως 90ο χλμ.

 Επ. Ο. Αγίου Νικολάου-Παλαιοχωρίου έως το Μεταγγίτσι.

 Επ. Ο. Μεταμόρφωσης-Μεταγγιτσίου.

 

Η πόλη και η παραλία των Ν.Μουδανιά σκεπάστηκαν από το χιόνι ωστόσο δεν υπήρχαν προβλήματα. 

 

Στη Ν.Καλλικράτεια και στις γύρω περιοχές η νυχτερινή χιονόπτωση σκέπασε τους δρόμους και η κυκλοφορία διεξαγόταν με δυσκολία. 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα