Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαίνια παιδικής χαράς στον οικισμό της Ανθούπολης

Τα εγκαίνια της παιδικής χαράς στον οικισμό Ανθούπολης Δ.Κ.Ν.Καλλικράτειας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας, Μανώλης Καρράς και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ν.Καλλικράτειας, Κωνσταντίνος Μπομπότας.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους μία ολοκαίνουρια και πιστοποιημένη παιδική χαρά ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Κύριο μέλημα μας είναι η προστασία των παιδιών, να τους προσφέρουμε έναν χώρο που να μπορούν να παίζουν και να διασκεδάζουν με ασφάλεια και ο οποίος να πληρεί τις  απαραίτητες προϋποθέσεις και τις προβλεπόμενες τεχνικές προδιαγραφές. Από την αρχή της θητείας μου με πείσμα και προσπάθεια καταφέραμε να ετοιμάσουμε μία μελέτη η οποία να περιλαμβάνει στο σύνολο 21 παιδικές χαρές σε όλο το Δήμο Ν.Προποντίδας και αυτή είναι η πρώτη που εγκαινιάζουμε σήμερα. Σύντομα θα παραδοθούν στους μικρούς μας φίλους και οι υπόλοιπες”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα