Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζεται η ανάπλαση του εμπορικού κέντρου Ν.Μουδανιών

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες της ανάπλασης του εμπορικού κέντρου Ν.Μουδανιών.

 

Το έργο αφορά στην ανάπλαση του εμπορικού Κέντρου των Ν.Μουδανιών, με στόχο τη δημιουργία ενός οργανωμένου και αναβαθμισμένου αστικού περιβάλλοντος με την ταυτόχρονη δημιουργία υποδομών υψηλής ποιότητας. Βασική επιδίωξη αποτελεί η διαμόρφωση ενός ενιαίου σώματος υπαιθρίων χώρων που οργανικά θα αποτελεί τον κορμό των κοινωνικών δρώμενων. 

Τα προβλεπόμενα έργα οριοθετούνται νότια από το ύψος περίπου του θαλάσσιου μετώπου του οικισμού των Ν. Μουδανιών, δυτικά από τις οδούς Ηλιοπούλου και Φωτιάδου και ανατολικά από τις οδούς Τζαβούρα, Ελιγμών και Μεγ.Αλεξάνδρου. Από την ανάπλαση - αναδιαμόρφωση των ανοικτών χώρων της προαναφερθείσας περιοχής, εξαιρείται η οδός Τζαβούρα καθώς και η κεντρική πλατεία των Ν. Μουδανιών, όπου έχουν γίνει ήδη, από παλαιότερη εργολαβία, έργα ανάπλασης. Προβλέπεται όμως η αντικατάσταση στοιχείων αστικού εξοπλισμού.

 

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει ήδη στις οδούς Μελαχρινού και Μαμέλη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα