Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμος Σιθωνίας για τους πληγέντες της Αττικής

Ο Δήμος Σιθωνίας καλεί δημότες, κατοίκους, φορείς και συλλόγους της περιοχής να συμβάλλουν στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας στην Αττική, συνεισφέροντας οικονομικά, καθώς είναι προτιμότερο από τη συλλογή ειδών που είναι δύσκολη η διαχείρισή τους στην παρούσα φάση, μέσα από τον Τραπεζικό Λογαριασμό Αλληλεγγύης που έχει ανοίξει η ΚΕΔΕ, για γρήγορη, αποτελεσματική και διαφανή στήριξη των συμπολιτών μας.

 

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: ΙΒΑΝ GR90 0110 1510 0000 1510 0284 874

 

"Μπορούμε να σταθούμε ενεργά στο πλευρό των πολιτών που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές και να συνδράμουμε ουσιαστικά και στοχευμένα στην προσπάθεια ανακούφισής τους. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αποδοθεί, με διαφάνεια και για το τελευταίο ευρώ, σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις τοπικές αρχές στους πληγέντες της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής" ανέφερε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα