Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα και επιχειρήσεις της Χαλκιδικής

Στοχευμένους ελέγχους πραγματοποίησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, για την τήρηση της ασφαλιστικής-εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκια αστυνομικών πραγματοποίησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στη Χαλκιδική.

 

Ελέγχθηκαν καταστήματα – επιχειρήσεις, όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής και της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας:

 

Στη Χαλκιδική

• σε εστιατόριο, η μη έκδοση δύο αποδείξεων συνολικής αξίας 92,30 ευρώ, καθώς και μία παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας,

• σε εστιατόριο, η μη έκδοση απόδειξης αξίας 138,50 ευρώ, καθώς και πέντε παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας,

• σε εστιατόριο – καφέ μπαρ, τρεις παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας,

• σε σνακ μπαρ, έξι παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας και 

• σε αναψυκτήριο, πέντε παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Για όλες τις περιπτώσεις, θα ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., Σ.ΕΠ.Ε, Ι.Κ.Α.) για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα