Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμος Αριστοτέλη έστειλε στις πληγείσες περιοχές είδη πρώτης ανάγκης

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Δήμος Αριστοτέλη συναισθανόμενος το μέγεθος της τραγωδίας που έζησαν οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής, οι οποίοι έχασαν ανθρώπους και περιουσίες μέσα στη λαίλαπα της πυρκαγιάς, άμεσα προχώρησε στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση αυτών των ανθρώπων.

 

Μέσα σε μία μόλις μέρα το φορτηγό του Δήμου γέμισε με νερά και είδη που παραδόθηκαν στο Δήμο και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, έτσι ώστε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής να μπορέσουν να διανεμηθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη. Επιπλέον, σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο, θα υπάρξει και άλλη αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, ως δείγμα ελάχιστης συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται τις τελευταίες μέρες.

 

"Ο πόνος μετά από μία τέτοια καταστροφή και απώλεια είναι σίγουρο ότι δύσκολα ξεπερνιέται, απαλύνεται όμως μέσα από την αλληλεγγύη όλων μας προς όσους βρίσκονται σε αυτήν τη δεινή θέση. Είναι αυτή η αλληλεγγύη που μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να μη νιώθουν ότι έχουν να παλέψουν μόνοι τους, αλλά έχουν δίπλα τους- έστω κι αν είμαστε μακριά τους- όλους εμάς που δεν μπορούμε να μείνουμε ασυγκίνητοι απέναντι σε όλο αυτό που συνέβη.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη και όλοι οι δημότες μας θέλουμε να στείλουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όσους έχασαν τους ανθρώπους τους.

Ευχόμαστε σε όλους να έχουν πίστη και δύναμη για να ξεπεράσουν, με την αρωγή φυσικά της πολιτείας, αυτήν την τεράστια καταστροφή και να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους" επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα