Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Έργα οδοποιίας στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μουδανιών

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών Δ.Ε. Ν.Μουδανιών». Οι βασικές εργασίες οι οποίες προβλέπονται να εκτελεστούν στο πλαίσιο του Έργου «Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών Δ.Ε. Μουδανιών» είναι οι εξής:


α) Βελτίωση του οδοστρώματος υφιστάμενων οδών εντός των οικισμών Νέων Μουδανιών, Αγ.Μάμαντος, Ζωγράφου, Διονυσίου, Πορταριάς, Ν.Ποτίδαιας, Σημάντρων και Φλογητών.

β) Αποκατάσταση υφιστάμενων και κατασκευή νέων πεζοδρομίων σε κεντρικές οδούς των προαναφερόμενων οικισμών (κράσπεδα, πλακοστρώσεις)

γ) Ανάπλαση των κεντρικών οδών Θεσσαλονίκης, Παναγίας Κορυφινής και των οδών περιμετρικά του γηπέδου ποδοσφαίρου των Νέων Μουδανιών (κατασκευή πεζοδρομίων, ηλεκτροφωτισμός, φύτευση). Ανάπλαση τεσσάρων (4) πλατειών-πάρκων εντός του οικισμού των Ν.Μουδανιών (στην ανατολική είσοδο του οικισμού (περιοχή Παναγίας Κορυφινής), στην Β-Δ είσοδο (περιοχή ΚΤΕΛ), στην περιοχή «Ελαιώνας» (πλησίον του 6ου Νηπιαγωγείου) και στην περιοχή του Ναυτικού Ομίλου) καθώς και βελτίωση – αναβάθμιση πλατειών στους οικισμούς Αγ.Παντελεήμονας, Ζωγράφου, Πορταριάς, Σημάντρων και Φλογητών.

δ) Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στους οικισμούς Διονυσίου, Πορταριάς (οικισμός, παραλιακή ζώνη) και Φλογητών.


Το συνολικό μήκος των προαναφερόμενων εργασιών/επεμβάσεων επί των δημοτικών οδών της ΔΕ Μουδανιών είναι της τάξεως των 46,5 χιλιομέτρων.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα