Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Επεκτείνονται σε όλο τον Τορωναίο οι έρευνες για τον Ρώσο ιερέα -VIDEO-

Επεκτείνεται η περιοχή των ερευνών για την ανεύρεση του Ρώσου ιερέα που αγνοείται από το μεσημέρι, όταν πήγε για κολύμβηση στην περιοχή του Αγίου Μάμαντος.

Σύμφωνα με τον θάλαμο επιχειρήσεων του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) οι έρευνες διευρύνθηκαν σε όλη τη θαλάσσια περιοχή του Τορωναίου Κόλπου, ενώ το ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας και τα σκάφη του λιμενικού, των μελών της Βάσης Ετοιμότητας του ΟΦΚΑΘ και του παραρτήματος της ΕΟΔ, θα συνεχίσουν τις έρευνες μέχρι να πέσει το σκοτάδι.

Ο 47χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr ήταν δεινός κολυμβητής και κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Χαλκιδική πήγαινε καθημερινά για κολύμβηση. Σήμερα το πρωί γύρω στις 9.30 μπήκε στη θάλασσα και ανοίχτηκε όπως κάθε φορά. Ενώ τις προηγούμενες φορές επέστρεφε γύρω στις 2 το μεσημέρι, σήμερα άργησε και έτσι η οικογένειά του θορυβημένη ειδοποίησε τις αρχές.

 

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα