Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Ε Επικαιρότητα

Eurobank: Παρουσιάστηκε στη Χαλκιδική το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018

H Eurobank παρουσίασε σε επιχειρηματίες του κλάδου στη Χαλκιδική το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, σε ειδική εκδήλωση, στην οποία συμμετείχε πλήθος επιχειρηματιών της Χαλκιδικής, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, οι οποίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά από στελέχη της Eurobank για όλη τη δέσμη των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η Τράπεζα στους επαγγελματίες του τουρισμού.


Τους επιχειρηματίες της Χαλκιδικής, που καλύπτουν όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία, επιχειρήσεις Rent a Car, εστίασης και ενοικίασης σκαφών αναψυχής κ.α.), υποδέχτηκαν εκ μέρους της Eurobank οι κ.κ, Φίλιππος Τσούρμας, Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών Τομέα Μακεδονίας-Θράκης του Δικτύου Καταστημάτων και Αθανάσιος Ντούρτσιος, Περιφερειακός Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων Χαλκιδικής.


Εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Eurobank, το πρόγραμμα παρουσίασε αναλυτικά η Ρόζυ Αθανασίου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Γενικής Διεύθυνσης Small Business Segment, ενώ ο Γιάννης Γιαννόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας FinDigital και συνεργάτης της Τράπεζας παρείχε ανάλυση των συμβουλευτικών υπηρεσιών του προγράμματος στον Τομέα Ψηφιακής Επικοινωνίας.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης και ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Χαλκιδικής ΑΕ (ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ ΑΕ.) Γιώργος Πασαλής.


Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, που παρέχεται για 8η συνεχή χρονιά από τη Eurobank, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτό. Σκοπός της Eurobank είναι, μέσω της ολοκληρωμένης δέσμης τραπεζικών και μη τραπεζικών προϊόντων του Προγράμματος, οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα να αποκτήσουν ένα «πολυεργαλείο» που θα τους βοηθήσει στην πράξη, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις σύγχρονες και ολοένα πιο απαιτητικές ανάγκες ενός εξαιρετικά ανταγωνιστικού κλάδου. Επιγραμματικά, το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, προσφέρει:


- Ενίσχυση της ρευστότητας με προνομιακά επιτόκια επαγγελματικών λογαριασμών, υψηλότερες αποδόσεις στις προθεσμιακές καταθέσεις, εκπτώσεις στα εισερχόμενα εμβάσματα, ειδικές τιμές σε εργαλεία διαχείρισης των καθημερινών εισπράξεων και ασφαλούς φύλαξης των μετρητών ταμείου, με δυνατότητα απευθείας μεταφοράς τους στον επαγγελματικό λογαριασμό. Επιπρόσθετα, προσφέρει προνομιακή τιμολόγηση στις προμήθειες και τους όρους μίσθωσης των μηχανημάτων POS, άμεση έγκριση και εγκατάσταση και αποδοχή όλων των καρτών.
- Δυνατότητα χρηματοδότησης με προνομιακούς όρους μέσω του Ανοικτού Επαγγελματικού POS της Eurobank, αλλά και σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς μέσω του προγράμματος Cosme, και της Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης του ΤΕΠΙΧ.
- Παροχή Συμβουλευτικής Υποστήριξης και δυνατότητα χρηματοδότησης της συμμετοχής σε χρηματοδοτικά και επιδοτούμενα προγράμματα, σε συνεργασία με κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς (ΕΣΠΑ).
- Προβολή και δικτύωση στα social media, σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες.
- Ανταγωνιστικό πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας με ειδικά προνόμια
- Ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων και προσωπικού.

Ειδικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες του χώρου, παρέχονται υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, με προνομιακή τιμολόγηση (έκπτωση), στους τομείς:
• Hotel Management
• Sales Management
• Revenue Management
Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 αποτελεί πυρήνα της στρατηγικής της Eurobank για την στήριξη της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας στον τουριστικό τομέα, που αποτελεί έναν από τους βασικότερους αναπτυξιακούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα