Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Ε Επικαιρότητα

Η 25η Μαρτίου στην Aρναία -ΦΩΤΟ-

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στην Αρναία. Η ημέρα ξεκίνησε με το Εωθινό. Η φιλαρμονική παιάνισε το πρωί στους δρόμους της κωμόπολης εμβατήρια και υψώθηκε η Σημαία μπροστά από το Δημαρχείο.

Στη συνέχεια τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου χοροστατούντος του Μητροπολίτη μας κ.κ. Θεοκλήτου. Μετά τη δοξολογία, κλήρος και λαός κατευθύνθηκαν στο μνημείο των ηρώων όπου εψάλη η επιμνημόσυνη δέηση και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων. Ακολούθησε παρέλαση από τους μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολικών μονάδων της Αρναίας.

Τον Δήμο Αριστοτέλη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αργύριος Τσακνής. Παρόντες ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γεώργος Διαμαντούδης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γεώργιος Χαϊδευτός, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δημήτριος Αλεξανδρής, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της Αρναίας, τέως Δήμαρχοι και πλήθος κόσμου.

 

halkidikinews.gr

του Στέλιου Ρήγα

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα