Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για την απαλλαγή του προστίμου της Ελληνικός Χρυσός

Εκεί που μας χρώσταγε η El Dorado, μας πήρε και το βόδι..."

Η πρωτοφανής και αστεία απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών να "απαλλάξει" - προσώρας - την "Ελληνικός Χρυσός" από την πληρωμή του προστίμου ύψους 1,7 εκ. ευρώ για 22 περιβαλλοντικές παραβάσεις που επέβαλλε το ΥΠΕΝ το 2016, καθιστά για ακόμη μια φορά τη δικαιοσύνη κρινόμενη στη συνείδηση του Ελληνικού λαού και την El Dorado σε μεγάλο-μπαταχτσή του δημοσίου και της κοινωνίας. 

Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ο φαρισαϊσμός και η υποκρισία των χρυσοθήρων, που κατά τα άλλα προσπαθούν να μας πείσουν ότι σέβονται τους νόμους και ότι προσφέρουν στην εθνική οικονομία, την τοπική κοινωνία και το περιβάλλον.

Χρέος της πολιτείας είναι να μην υποχωρήσει. Να απαιτήσει και να επιβάλλει την τήρηση της νομιμότητας, προασπίζοντας ταυτόχρονα τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας και του περιβάλλοντος της Β.Α. Χαλκιδικής.

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα