Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αιτήσεις για καυσόξυλα μπορούν να υποβάλλουν οι Πολυγυρινοί

Οι αιτήσεις των κατοίκων Πολυγύρου για τα καυσόξυλα έτους 2017 θα υποβάλλονται στο Δημαρχείο από τις 9:00 έως τις 14:00 στο γραφείο 8, από την Πέμπτη 16/11 /2017 έως την Τετάρτη 29/11/2017. Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέρχονται με την αστυνομική τους ταυτότητα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δημαρχείο για να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις τους.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για το 2017 έχουν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (συνταξιούχοι ΟΓΑ, πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, μακροχρόνια άνεργοι, άτομα που έχουν αναπηρία σε ποσοστό μεγαλύτερο του 67% και στρατευμένοι οικογενειάρχες), οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι της Δ.Κ. Πολυγύρου και το οικογενειακό εισόδημα του 2016 δεν υπερβαίνει τις 11.000 ευρώ.

Απαραίτητο δικαιολογητικό που θα συνοδεύει την αίτηση όλων των δικαιούχων είναι και φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος της ΔΟΥ οικονομικού έτους 2016 καθώς και η πιο πρόσφατη μηνιαία απόδειξη σύνταξης για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ.

Η μακροχρόνια ανεργία πιστοποιείται με σχετική βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ και το ποσοστό αναπηρίας με βεβαίωση της αρμόδιας Επιτροπής, όπου θα αναγράφεται το ακριβές ποσοστό αναπηρίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα