Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του δημάρχου Πολυγύρου με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ  με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, στο γραφείο του στην Αθήνα, όπου συζήτησαν για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου Smart Cities, στο οποίο έχει ενταχθεί ο Δήμος Πολυγύρου.

Ο δήμαρχος Πολυγύρου άκουσε με έντονο ενδιαφέρον τις συμβουλές, οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν σημαντικός οδηγός στην πορεία της θητείας και στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Πολυγύρου.

Παράλληλα, ο κ. Εμμανουήλ επισκέφθηκε τον πόεδρο του Πράσινου Ταμείου, Γιάννη Ανδρουλάκη, με τον οποίο συζήτησαν δύο έργα αστικής αναζωογόνησης σε Πολύγυρο και Γαλάτιστα, που εντάχθηκαν στο Π.Τ. το 2020-2022, αλλά δεν είχαν προχωρήσει.

"Καταφέραμε να ξανασχεδιάσουμε τη στρατηγική υλοποίησής τους, ελαχιστοποιώντας τη συμμετοχή του Δήμου στη χρηματοδότηση των έργων αυτών. Επιπλέον έγινε ιδιαίτερη μνεία στη χρηματοδότηση της επέκτασης των περιοχών Σταδίου και Παναγίας στον Πολύγυρο, αλλά και στην ολοκλήρωση του πολεοδομικού σχεδιασμού Γαλάτιστας και Ορμύλιας.
Επίσης συναντήθηκα με τον Γ.Γ Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Πέτρο Βαρελίδη, με τον οποίο εξετάσαμε τα έργα που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας" ανέφερε ο κ. Εμμανουήλ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα