Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σύγκληση Τακτικού Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Σύγκληση Τακτικού Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής με θέμα : «Υλοποίηση μέτρων και δράσεων για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων στην ΠΕ Χαλκιδικής, κατά την περίοδο 2024 – 2025»


Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των συνεργαζόμενων φορέων, του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε.Χ, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό), εκπροσώπων της Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και των Δήμων της Π.Ε. Χαλκιδικής, της Διεύθυνσης Δασών και των Δασαρχείων Χαλκιδικής, καθώς και μελών Εθελοντικών Ομάδων.

Κύριο μέλημα της Διοίκησης της ΠΕΧ είναι η ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών της Χαλκιδικής, η προστασία των υποδομών, των περιουσιών των πολιτών και των οικοσυστημάτων. Στόχος της συνεδρίασης ήταν η προετοιμασία και ο συντονισμός όλων των εμπλεκομένων φορέων, για την αντιμετώπιση έκτακτων συμβάντων πλημμυρικών φαινομένων. Οι παριστάμενοι φορείς εξέθεσαν το επίπεδο πρόληψης και επιχειρησιακής ετοιμότητας τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα