Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δωρεά του κεντρικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης στην Πολιτική Προστασία Χαλκιδικής και στο Δήμο Πολυγύρου

Ο Κεντρικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης, πάντα ευαίσθητος σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, το Σάββατο το πρωί προέβη σε μια μεγάλη δωρεά, στην Πολιτική Προστασία του Νομού Χαλκιδικής και του Δήμου Πολυγύρου!

Παρέδωσε υλικά που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση πάσης φύσεως καταστροφών αξίας 1500€. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πολυγύρου.

- Ειδικά κράνοι Εργοταξίου με ωτοασπίδες πορτοκαλί.
- HSG10 Γυαλιά Εργασίας, για προστασία, με διαφανής φακούς.
-  Climax Ασφυξιογόνες Μάσκες, μισού προσώπου, με φίλτρα Α1755.
- Γάντια Εργασίας δερματοπάνινα κόκκινα.
- Kodak φακοί κεφαλής led Αδιάβροχα IP44.
- Επαναφορτιζόμενοι φακοί LED Αδιάβροχοι.
- BWB 3600 Ρυμουλκούμενα καρότσια.
- Στεγανά Σακίδια πλάτης.
- Avide Smd Αδιαβροχοι στεγανοι προβολείς led 40w, με φυσικό λευκό χρώμα 4000k.
-  Lider Μπαλαντέζες με προέκταση καλωδίων 50 m.
'

Παρόντες από τον Όμιλο ήταν ο Πρόεδρος, ΠβΔ Ροτ.Ανδρέας Ανδρέας Δημόπουλος ο Γραμματέας Ροτ. Ανδρόνικος Κούγκας, ο β' Αντιπρόεδρος Ροτ.Φώτης Παρναρόπουλος.

Εκ μέρους του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Χαλκιδικής, Ταξίαρχος, Μπαθρέλλος Παναγιώτης.
Ο δήμαρχος του Δήμου Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, ο υποδιοικητής της Αστυνομίας του Νομού Χαλκιδικής, Μπαμπαϊτης Γιάννης.
Από την Πολιτική Προστασία, ο Πρόεδρος κ.Τσατσάρας Γιώργος, Γραμματέας κ.Αστειόπουλος Αναστάσιος, Μέλη του ΔΣ κ.Βασιλική Χήνου, κ.Φλώρα Μουχτσή.

Παρούσα ήταν και η δημοσιογράφος Μαρία Παπαδημητρίου, που με τις εύστοχες ερωτήσεις της συντόνισε και παρουσίασε την αξία του έργου του Ομίλου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα