Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πεζή παρασύρθηκε από ΙΧ στη Χανιώτη

Μία 33χρονη γυναίκα παρασύρθηκε χθες το βράδυ στη Χανιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:15, στο 32ο χλμ της επαρχιακής οδού Μουδανιών - Παλιουρίου, στο ύψος της Χανιώτης.

Η 33χρονη παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος Ουκρανός.

Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Ο διασώστης του Ερυθρού Σταυρού, Ιωάννης Κολοκυθάς που βρέθηκε στο σημείο για να δώσει τις πρώτες βοήθειες περιγράφει:

"Διασταύρωση Χανιώτης και δεχόμενος κλήση για τροχαίο προσέγγισα το σημείο όπου τελικά αλλοδαπός με υπερβολική ταχύτητα χτύπησε πεζή γυναίκα επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να την εκτινάξει στα 50 μέτρα...

Η γυναίκα διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Κασανδρείας σε σοβαρή κατάσταση με χτυπήματα στο κεφάλι και στα χέρια... Να σημειωθεί οτι ο δράστης εγκατέλειψε για περίπου 20 λεπτά το σημείο όπου επανήρθε και μετά από λίγη ώρα αφού κατέφθασε και ο πατέρας του και οι δύο σε όχι σώφρονα κατάσταση επιτέθηκαν στον κόσμο και έγινε συμπλοκή με τραυματίες. Αμεσα στο σημείο βρέθηκε ισχυρή ομάδα από άντρες της Ο.Π.Κ.Ε. και προχώρησαν στην προσαγωγή των δραστών."

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η Αστυνομία συνέλαβε τον 36χρονο οδηγό του αυτοκινήτου και παραμένει υπό κράτηση, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του να περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αδικήματα της σωματικής βλάβης από αμέλεια, της επικίνδυνης οδήγησης, παραβάσεις του ΚΟΚ κ.ά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα