Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του βουλευτή Χαλκιδικής Ι. Γιώργου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συναντήθηκε ο βουλευτής Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος.

Στην προγραμματισμένη αυτή συνάντηση, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενημερώθηκε εκ νέου από μέρους μου για τα παρακάτω θέματα:
- Τις ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής – κυρίως κατά τους θερινούς μήνες – και την απαραίτητη ενίσχυσή της.

- Την αναγκαιότητα λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού, το οποίο έχει παύσει τη λειτουργία του από το 2013, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια της Ανατολικής Χαλκιδικής και της Αμμουλιανής.

- Το ζήτημα που δημιουργείται στους υπηρετούντες αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μεταναστών της Ορμύλιας, σε περίπτωση που ανασταλεί η λειτουργία του.

Στο τέλος της συζήτησης, ο υπουργός επιφυλάχθηκε να δώσει απαντήσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα, αναγνωρίζοντας παράλληλα την κρισιμότητα των προαναφερθέντων τιθέμενων θεμάτων.

"Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, με τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου να πλησιάζουν, η κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα συνεχίζεται στηρίζοντας τα προβλήματα της Χαλκιδικής και των συμπολιτών μας" ανέφερε ο κ. Γιώργος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα