Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ιστορίας και προσφοράς

Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ιστορίας και προσφοράς. 40 χρόνια υπεύθυνης κι αποτελεσματικής εκπροσώπησης της τόλμης, του ρίσκου, των επενδύσεων, των κόπων και των θυσιών του ξενοδοχειακού κόσμου του τόπου μας. 40 χρόνια καθημερινής συνεισφοράς στο σύγχρονο τουριστικό θαύμα της Χαλκιδικής .

Η επετειακή εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονλικη, όπου έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας, καθώς επίσης πρώην πρόεδροι του ΣΕΤΕ μαζί με τον νυν πρόεδρο, Γιάννη Ρέτσο, και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, προεξέχοντος του προέδρου, Γρηγόρη Τάσιου.


Ο πρόεδρος της Ένωσης, Γρηγόρης Τάσιος, με αφορμή την επέτειο αυτή γράφει σχετικά:

"Αυτό το επετειακό ορόσημο γίνεται αφορμή για να βγούμε έστω και για λίγο από τις καθημερινές μας ευθύνες και υποχρεώσεις και να εστιάσουμε την προσοχή μας σε αυτή τη μεγάλη διαδρομή που διανύσαμε ως κλάδος. Διαδρομή εξέλιξης, διαδρομή προόδου και πάνω απ’ όλα διαδρομή συμβολής στην τοπική ανάπτυξη, στην απασχόληση και την κοινωνική συνοχή του Νομού μας. Το ξενοδοχείο της Χαλκιδικής αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί καταλύτη ευημερίας για τον τόπο μας.

Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς από που ξεκινήσαμε, πόσα στερεότυπα και προκαταλήψεις χρειάστηκε να ξεπεράσουμε και με πόσες κρίσεις αναμετρηθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, αντιλαμβάνεται και το μέγεθος αυτής της επιτυχίας.
Αυτή τη μεγάλη συλλογική επιτυχία τιμήσαμε σε μία ειδική εκδήλωση που οργανώσαμε κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Philoxenia με την παρουσία σεβαστών συναδέλφων που διατέλεσαν Πρόεδροι και μέλη της διοίκησης της Ένωσής μας όλα αυτά τα χρόνια, πολλών μελών μας αλλά και επίσημων προσκεκλημένων από όλη την Ελλάδα και βέβαια φορείς και συνεργάτες του Νομού.


Έχω τη μεγάλη τιμή να υπηρετώ ως Πρόεδρος της Ένωσής μας από το 2009 και έχουμε καταφέρει να ηγούμαστε της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης του κλάδου μας πανελλαδικά, μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. Θεωρώ προνόμιο το γεγονός πως στη διάρκεια της θητείας μου συνέπεσε η συμπλήρωση των 40 χρόνων της ΕΞΧ. Γιατί είναι η ιστορία μας, η κληρονομιά μας και η προσφορά μας στον τόπο. Είναι η περηφάνια μας. Και με αυτή τη περηφάνια προχωράμε μπροστά. Για νέες κατακτήσεις εξέλιξης και προόδου. Για να αναδείξουμε τις τουριστικές προοπτικές ολόκληρου του νομού μας και να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες μας πέρα από τις δημοφιλείς παραθαλάσσιες περιοχές μας να ανακαλύψουν και το μοναδικό φυσικό πλούτο του ορεινού και ημιορεινού όγκου της Χαλκιδικής, όλο το χρόνο. Για να λύσουμε όλα τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν στις υποδομές μας κι απαιτούν συνεπή και συνετή προσπάθεια με ένα και μόνο γνώμονα: Να ανεβάσουμε τη Χαλκιδική μας ακόμη πιο ψηλά. Αυτή η δέσμευση είναι και η μέγιστη απόδοση τιμής στην 40χρονη ιστορία μας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα